کد خبر: ۳۲۱۴۸۸
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
طراح لباس فیلم «مجنون»:

شهامت، مدیریت و آرامش در شخصیت شهید زین‌الدین موج می‌زد

فیلم سینمایی «مجنون» به کارگردانی مهدی شامحمدی محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که بخشی از حماسه‌آفرینی شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین در جزیره مجنون و عملیات بزرگ خیبر را به تصویر می‌کشد. 
بهزاد آقابیگی طراح لباس فیلم سینمایی «مجنون» درباره همکاری با این پروژه و در گفت‌و‌گو با میزان، گفت: مهم‌ترین چالش این بود که بازیگران اصلی زیاد در آب می‌رفتند و تکرار برداشت داشتند و این درحالی بود که تعداد لباس‌ها زیاد نبود و ما باید دائم لباس و پوتین را عوض می‌کردیم. فصل هم سرد بود و روند خشک کردن به سختی پیش می‌رفت. ضمنا شب‌کاری‌های «مجنون» برایمان سخت بود. این طراح لباس یادآور شد: وقتی سکانس‌های داخلی خانه شهید زین‌الدین را می‌گرفتیم بخش‌های خوبی بود چرا که همه آن پیچیدگی‌ها، سرما و تولید کار جنگی را پشت سر گذاشته بودیم و این سکانس‌ها مصداق نفس راحت کشیدن برای ما بود.
وی همچنین تاکید کرد: بهترین کار طراحی لباس در آثار دفاع مقدس کاری است که طراحی در آن دیده نشود. یعنی مخاطب فکر کند که یک مستند می‌بیند و این خود جبهه است که لوکیشن روایت داستان است و کسی آن را نساخته؛ برخی بعد از دیدن فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» بازخورد می‌دادند که تجربه‌ای از جنس دیدن «روایت فتح» داشته‌اند و این نشان می‌دهد که عملکرد کاملا درست و خروجی کار موفق بوده است. 
این طراح صحنه درباره شخصیت شهید مهدی زین‌الدین گفت: شهید مهدی زین‌الدین انسانی باهوش بود و این هوش چیزی است که در شخصیت او برجسته است. فردی که شهامت، مدیریت و آرامش در او موج می‎زند و در عین حال که سنش کم است اقتداری ستودنی دارد.